Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 21.09.2016.
11:19
Tanjug, Vestionline A
Obaveštajne kampanje koje Rusija vodi na Balkanu u proteklih osam godina, od jednostranog proglašenja kosovske nezavisnosti, deo su strategije stvaranja mišljenja o Rusiji kao velikoj sili i moćnom savezniku, kroz minimalna ulaganja u vidu donacija uključenim zemljama, piše "Vašington Post".
Sreda 21.09.2016.15:57
na rječima su velika sila, a na djelima su jako mali. jedini utjecaj koji imaju na balkanu je na onih par posto rusofila.
Sreda 21.09.2016.16:12
izgleda da danas svi ludaci imaju slobodan dan... ili su amerikanci aktivirali haarp.
Petak 23.09.2016.17:03
Balkan je vekovima bío strategijski veoma vazan za sve imperije i imperatore,pocev od Konstantina pa sve do dan danas, zato i nije nikakvog cudo da su tu uvek upletene intrige,verske obmane,spijunaze i sukobi stranih sila na tim teritorijama na nesrecu za sve narode koji tu zive......
Petak 23.09.2016.17:07
Ja samo jedno znam - da je Vladimir Vladimirovič 90-ih bio na čelu Rusije, danas bi se sasvim druga priča pričala. No dobro, kroz istoriju su propale sve moćne imperije, propašće i ovi mundijalisti i to mnogo brže no što i najveći opimisti očekuju. Jedino je Rusija konstanta, koja, istina može biti na ko-ljenima, ali svako ko je kroz vjekove mislio da je može trajno unišiti, žesto-ko se preračunao. Tako da i ovi globalisti koji silom nameću svoj nakaradni sistem vrijednosti, ne mogu očekivati da će vedriti i oblačiti dovijeka!!!
Petak 23.09.2016.17:10
"Rusi predstavljaju Zapad kao kulturološki različito mesto koje nije u stanju da prepozna neverovatnu izuzetnost slovenskog naroda." U slovenske narode spadaju i Česi, Slovaci, Poljaci, Slovenci i Hrvati koji su katolički narodi, a integrirani su u Zapadnu kulturu. A Ukrajina iako pravoslavna teži ka zapadnim integracijama. Bošnjaci su Slaveni ali muslimanske vjere (a ima i drugih slavenskih naroda muslimanske vjere, bivše člance SSSR-a). "Glavna poruka upravo i glasi kako postoji posebna veza između ruskog i slovenskog/pravoslavnog naroda na Balkanu." Pravoslavni na Balkanu su Bugari, Makedonci, Srbi kao slavenski narodi, ali i Rumunji i Grci, te djelomično Albanci kao neslavenski narodi. Ukrajinci su i Slaveni i pravoslavci pa Rusi nekako ne poštuju Ukrajinu, njezin teritorijalni integritet i njezinu prozapadnu politiku. Zakljucak? Politički interesi imaju veću ulogu nego bratstvo, iako mi se ideja panslavizma sviđa. Panslavizam bi trebao biti integracijski faktor i slavenski narodi ga nikada na žalost nisu iskoristili.
Petak 23.09.2016.17:11
Uopšte ne vidim šta je tu sporno što tekst kaže? Kaže tekst "pre bi Rusiju izabrali nego EU"..pa logično da bi pre RUS izabrali nego EU...da je EU iskrena prema nama naravno da bi birali EU,ali nas doživljava kao poslednju rupu na sviralu..hoće ceo narod da proglase genocidnim,pričaju nam priču kako je Kosovo "poseban slučaj"..a da ne pričamo o NATO !!!
Nedelja 25.09.2016.21:41
"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас ист-ребили када би знали да неће добити по зубима." ______Владимир Путин

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)